43694_021

مونو پروپیلن گلیکول

10 / 10
از 1 کاربر

مشخصات کلی

مونو پروپیلن گلیکول

 

 

 


monopropylene glycol
فرمول شیمیایی مونوپروپیلن گلیکول: C3H8O2

چگالی: 1.036 g/cm3

نقطه جوش:188.2°C

نقطه ذوب: -59 °C 

شکل ظاهری مونو پروپیلن گلیکول :مونو پروپیلن گلیکول مایعی بی رنگ و بی بو وشیرین میباشد که در آب حل می شود.

مونو پروپیلن گلیکول در دسته بندی امولسیون قرار می گیرند.

از مهمترین گلیکول های پر مصرف می باشد ،مونو پروپیلن گلیکول از اکسید پروپیلن ویا از طریق رزین تبادل یونی تولید می گردد.

 

کاربرد مونوپروپیلن گلیکول

 

کاربرد مونو پروپیلن گلیکول در صنایع غذایی ، صنایع داروسازی ، آرایشی بهداشتی و همچنین صنعتی مانند ضد یخ و مایع روغن ترمز در ترمزهای وسایل نقلیه  مصرف می گردد

مونو پروپیلن گلیکول MPG به دلیل خاصیت تثبیت مایع های نامحلول ، حلالیت و نگهدارنده استفاده می شود که میزان ماندگاری مواد غذایی را افزایش می دهد
مونو پروپیلن گلیکول در صنایع غذایتولید محصولاتی از قبیل نوشیدنی ، کیک ، بیسکوییت ، بستنی ، خامه ، سس ها ، رنگ های خوراکی ، روغن نباتی و ... استفاده می شود.

پروپیلن گلیکول برای کمک به حلالیت و توزیع یکنواخت مزه ، رنگ های خوراکی بعنوان حلال و طعم دهنده ، در کیک ثبات کف کنندگی ، روان کنندگی در روغن ها ، تثبیت کف و هوادهی در خامه استفاده می باشد.

صنعت غذایی: به عنوان مرطوب کننده و پایدار کنند کاربرد دارد.

صنعت آرایشی و بهداشتی: به عنوان حلال و مرطوب کننده کاربرد دارد.

مونو پروپیلن گلیکول به دلیل اینکه نقطه انجمادش بسیار پایین است برای ضد یخ در اتاوموبیل، موتور ها، قایق ها و ... استفائه میشود.
از مونو پروپیلن گلیکو به عنوان روغن هیدرولیک برای سیستم های هیدرولیک استفاده میشود.

فروش مو پروپیلن گلیکول

 

مونو پروپیلن گلیکول در بشکه های 215 کیلوگرمی به فروش می‌رسد، برای اطلاع در مورد قیمت تماس حاصل فرمایید.
برای مشاهده آنالیز مونو پروپیلن گلیکول اینجا کلیک کنید.

ارسال نظر

عنوان نظر :
نام شما :
ایمیل :