43694_021

روغن نارگیل

10 / 10
از 1 کاربر

مشخصات کلی

روغن نارگیل

روغن نارگیل از میوه درخت نارگیل به دست می آید. 

روغن نارگیل نوعی چربی اشباع شده است و همچنین از روغن نارگیل در صنایع آرایشی و بهداشتی و صنایع غذایی استفاده میشود..

در دمای 22 تا 24 درجه سانتی گراد روغن نارگیلی که هیدروژنه نشده باشد ذوب میشود.

روغن نارگیل نسبت به روغن‌های دیگر پایدار تر است و نسبت به روغن‌های سرخ کردنی در حرارت‌های بالاتر می‌سوزد.

تاثیر روغن نارگیل بر بدن

روغن نارگیل باعث افزایش سوخت و ساز بدن میشود و وزن را کاهش میدهد.

استفاده از روغن نارگیل باعث میشود موی سر براق شود و همچنین مانع از شوره سر می‌شود به همین دلیل در محصولات حالت دهنده مو و کرم های ضد شوره مورد استفاده میشود.

روغن نارگیل برای درمان درد دندان و تقویت دندان ها بسیار مناسب است.

از روغن نارگیل به عنوان طعم دهنده در غذا استفاده میشود.

ارسال نظر

عنوان نظر :
نام شما :
ایمیل :